Ενότητες CCNA routing and switching

Σύντομη Περίληψη Προγράμματος

Το πρόγραμμα σπουδών του CCNA Routing and Switching, είναι μία πύλη εισόδου για την επαγγελματική σας καριέρα σαν μηχανικοί δικτύων και τη σταδιοδρομίας σας στον τομέα της πληροφορικής. Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από τέσσερις ενότητες: Introduction to Networks, Routing and Switching Essentials, Scaling Networks και Connecting. Οι δύο πρώτες ενότητες, σας προετοιμάζουν για τις εξετάσεις της πιστοποίησης Cisco CCENT (ICND1) ή για να συνεχίσετε την μελέτη σας περαιτέρω για τις πιστοποιήσεις ICND2 για ολοκλήρωση της επαγγελματικού τίτλου CCNA ή ακόμα για να συνεχίσετε για την  πιστοποίηση CCNA Security. Η γνώση της ύλης και των τεσσάρων ενοτήτων είναι απαραίτητη και συνιστάται η παρακολούθηση τους για να πετύχετε στην εξέταση για την πιστοποίηση Cisco CCNA Routing and Switching.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων θα σας βοηθήσει να:

  • αναπτύξετε πρακτική γνώση της δρομολόγησης, της μεταγωγής, των εφαρμογών, πρωτοκόλλων και υπηρεσιών δικτύου.
  • μελετήσετε με εκπαιδευτή σε τάξη και αποκτήσετε πρόσβαση σε εξειδικευμένο περιεχόμενο στο διαδίκτυο οποιαδήποτε στιγμή.
  • εξασκήσετε όσα μαθαίνετε τόσο σε πραγματικό εξοπλισμό όσο και στο Cisco Packet Tracer, ένα εργαλείο προσομοίωσης διαμόρφωσης δικτύου.
  • λάβετε άμεση ανατροφοδότηση για την πρόοδο σας μέσω των εργασιών και των εργαστηρίων.
  • συνδεθείτε με την παγκόσμια κοινότητα Ακαδημίας Δικτύων της Cisco.

 

Σταδιοδρομίες

Η ενότητα CCNA Routing and Switching, χτίζει τις ικανότητες που χρειάζεστε για να προσληφθείτε και να επιτύχετε επαγγελματικά σε θέματα δικτύωσης ηλεκτρονικών υπολογιστών και συσκευών. Είτε προετοιμάζεστε για την πρώτη σας δουλειά, είτε αναζητάτε περισσότερη γνώση, η πιστοποίηση CCNA είναι μία σπουδαία αρχή. Οι σταδιοδρομίες που μπορείτε να ακολουθήσετε περιλαμβάνουν: μηχανικός ή τεχνικός δικτύων, μηχανικός υποστήριξης, διαχειριστής δικτύων, σχεδιαστής δικτύων, μηχανικός δικτύων και πολλές άλλες.